Kerstconcert 17 December 2017

Dat was minder bezocht dan in 2016. Dat kan natuurlijk maar we hebben ons wel afgevraagd wat daar de reden voor kan zijn. Wellicht is het het tijdstip. Zondag 's-morgens . Dat hangt weer samen met de beschikbaarheid van de zaal van de Helftheuvel waar we gebruik van mogen maken. Het tijdstip is misschien te vroeg, mensen verwachten visite of gaan naar de kerk. Hoe dan ook, dit jaar laten we het Kerst/Nieuwjaars concert even achterwege. Dat wil niet zeggen dat we in december 2017 onze mensen een mooie morgen hebben kunnen aanbieden met dank aan de muzikale omlijsting van De Vriendenkring en de sfeervolle intieme zang van Dorith Hentenaar en Remy de Laat met de technische ondersteuning van Carlo Spierings.

Carnaval 12 Februari 2018

Daar stond hij weer voor de elfde maal. Onze Rolstoeltribune. Ieder jaar weer een hoogtepunt, ook voor ons. Dit jaar echter, waren we allemaal behoorlijk emotioneel doordat er best veel zieke mensen waren en ook hele oude mensen. De hele tribune zat bommetje vol en het was een kunst om al dat lekkers uit te delen, langs rolstoelen en scootmobiels balancerend. Zo grandioos dit te mogen doen en al die blije dankbare gezichten te zien. Omdat je veel mensen ieder jaar terugziet bij de diverse activiteiten, zijn zij een soort van familie geworden. Dus als je een berichtje krijgt dat er iemand is overleden, voelen wij zeker een gemis

Den Bosch zingt op de Parade 10-mei-‘18

Met dank aan de organisatie van Den Bosch zingt op de Parade, waarmee we bijzonder prettig samenwerken, mag ook deze dag de boeken in als zeer geslaagd.
Het is een lange zit, maar opvallend is dat het grootste aantal mensen blijft zitten en genieten.
Helemaal vooraan, meezingend en zwaaiend met en naar de artiesten.
Prachtig voor hen maar ook voor ons als bestuur en vrijwilligers van de Stichting Veur Mekaor.
God zij dank zat het weer mee en werd het opnieuw een groot feest.

5 September 2018 de Boottocht

Al tweemaal een succes, dus logisch dat we deze activiteit opnieuw wilden aanbieden.
Dankzij een liftje konden onze mensen zowel beneden
als boven genieten van de tocht naar het Maximakanaal.
Grote, grote dank aan de mensen van Rederij Wolthuis voor hun bijzonder lieve goede zorgen, geduld en hulp.
Als extraatje mocht iedereen dit dat wilde, een stukje varen onder toeziend oog van de kapitein.
De kers op de taart en een ding is zeker: vol belangstelling werd gekeken en geluisterd naar de uitleg van de werking van de stuwen en de verhalen van de kapitein, varend langs het Brabantse landschap.